Известие

Collapse
No announcement yet.

Изтощен акумулатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    ...А бе няма проблеми да кара с него аз 2.5 години карам мойта с 44 ампера и нямам проблеми но по книжка пише 62А
    E аз за това питам за мойта, че ми я няма книжката да проверя какъв акумулатор е по нея
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Първоначално публикувано от Mury
      ...А бе няма проблеми да кара с него аз 2.5 години карам мойта с 44 ампера и нямам проблеми но по книжка пише 62А
      E аз за това питам за мойта, че ми я няма книжката да проверя какъв акумулатор е по нея
      Значи за твоята е важно да има поне 380 ампера стартов ток по САЕ Наще акумулатори са по ДИН което е с около 15% по малко за да го обърнеш в САЕ - тва го писах на изуст ма е там некъде
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

@Бобо
        Еййй, мерси много! Най-после някой сериозно да ми обърне внимание
        _______
        146 JTD - ex

Comment

@Бобо
          Значи ако зимаш западен акумулатор трябва да е 62ah и 380 амп. стартов ток Ако зимаш БГ акумулатор няма да намериш 62ач със толко стартов ток вземи по голям събира се малко със зор но става
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            @Бобо
            Значи ако зимаш западен акумулатор трябва да е 62ah и 380 амп. стартов ток Ако зимаш БГ акумулатор няма да намериш 62ач със толко стартов ток вземи по голям събира се малко със зор но става

To не, че сегашният Бош се вади много лесно, ама това е заради злия италиански инженерен гений най-вече
            _______
            146 JTD - ex

Comment

Аз си купих START 62Ah 510A - 70лв.
              Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Моя акумулатор си дойде с колата преди 2 години и така си я карам.

А за Дизелите просто си трябва голям стартов ток. На баща ми Пежото е с 74 ач (не съм сигурен) Варта и е оригинален (дойде си с колата от магазина).
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

досега си карам с акомолатора които престигна с колата и не мога да кажа дали МОМБАД или вносните са по готини но един пьт ми падна тази зима , незнаех дали е от акомолатора и взех от саседа един да пробвам дали е от акомулатора с неговия запали веднага и реших да отида да купя нов като ми казаха цената както на БОШ така и на МОМБАД ми се видяха много и реших да не карам един два дни но да си намеря зарядно и да пробвам да го заредя , намерих зарядно заредих го и досега си карам с него мисалта ми е не бьрзаите да си копувате нов , просто сьвет пробваи да заредиж стариа
                  conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Comment

Още един глас за българските акумулатори, с лек превес на Монбат, пред Искра-та /ма това е лично мнение, пак те акумулаторите са малко като жените - всичко е въпрос на късмет /
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_4205_0.html

Я сега изчетете цялата статия. Аз съм сигурен че поне 90 % от хората изобщо си нямат на идея как да поддържат акумулатора си и после реват че се е скапал.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f

Я сега изчетете цялата статия. Аз съм сигурен че поне 90 % от хората изобщо си нямат на идея как да поддържат акумулатора си и после реват че се е скапал.
                        Ти ако незанеш чети аз знам
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f

Този донос, защо не го пренесете в еднин друг раздел И без това трябва да го ъпдейтваме
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Aбе баш МОнбат....според мен си вземи АЦделко или Бош, ако имаш някой лев повече на сърце
                            Ела да ти покажа как пали български акомулатор на -10 да не говориме, че незнам на колко време е. Аз от една година я имам колата и си беше с него, а още тогава изглеждаше доста стар...
                            Lexus IS200

Comment

аз да питам по темата със свалянето на акомулатора за да не отварям нова - понеже и при мене проблема е същия - плафона ми е светил 24 чава и сега свалих акомулатора да се зарежда - в момента колата си седи без акомулатор - след като го върна на мястото му има ли някво самообучение на компютъра - тряаа ли да се чистят някви грешки . . . и изобщо ше има ли някакъв проблем след свалянето и сътоветно качването на акомулатора ?
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Cuore Sportivo

Comment

Първоначално публикувано от Cuore_Sportivo
                                аз да питам по темата със свалянето на акомулатора за да не отварям нова - понеже и при мене проблема е същия - плафона ми е светил 24 чава и сега свалих акомулатора да се зарежда - в момента колата си седи без акомулатор - след като го върна на мястото му има ли някво самообучение на компютъра - тряаа ли да се чистят някви грешки . . . и изобщо ше има ли някакъв проблем след свалянето и сътоветно качването на акомулатора ?
                                Не... Няма проблеми ..
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X